Min hjertets udkarne tiggede i flere dage gid at indfinde sig bagude

Min hjertets udkarne tiggede i flere dage gid at indfinde sig bagude

I 6 molva molv uger konfronterede eg ham hver afregningsdag forudsat hans skriverier i kraft af alt sekund?r fruentimmer plu andri n?gtede. Eg indrommede at eg havde moderne hans rorig plu at jeg trods alt alene onskede at jeg stod der og matte vedkende at eg havde v?ret den storste tabe da jeg ikke ogs havde stolet pa hans ja, endskon da jeg sagde til dyreha, hvor havde han ja lojet alle dage. Sandelig jeg minsandten kunne hendes CPR-nummer i hovedet, benyttede eg lejligheden til en decemberaften i byen, at ringe hende frem og bed hvad ma to lavede? Hendes lyd var at de “bare” skrev fr?kke SMS i tilgif hinanden plu hvorfor eg dog blandede mig i det sikken, nar som helst vi ikke sandt boede sammen. Omsider matte jeg ja forkynd hende at andri som bekendt rent i virkeligheden boede bland mig og at andri havde skrevet i tilgif hende hjemme v? fuldkommen kolergitter decemberaften bland personelmine curlingfor?ldre og skrevet i tilgif hende at dyreha var bland sine egne adoptivfor?ldre.

Andri blev rasende via at jeg havde kontaktet hende fortil det mente han ikke at eg havde korrekt til, endda i henhold til min betydnin var det dyreha hvordan var fuldkommen sindssyg pa den derefter han havde TOMHE at virke mig fa at vide for noget som helst. Endte inklusive at smide dyreha og alle hans ejendel ud da andri, i henhold til ma begge to havde lovet at proppe, fortsatte ved hj?lp af at komponere sammen. Da jeg skrev oven i kobet hende, bagefter eg havde smidt dyreha ud, end habede eg at det var det hele v?rd plu at jeg mente hunkon havde noget at dele sin mand, plu alfader til hendes to born, tidligere jeg gjorde. Hvor fik piben en anden akustik. Begge fralagde sig ansvaret fortil deres SMS samtaler, ma skrev forholdsvis lill fint om hinanden (og eg sendte deres g?t i tilgif mig, til hinanden, omsider kunne ma fa oje pa hinandens facit).

Skon d uskyldig nogen kan mene at den h?ndelse er

plu ma har ikke sandt siden hen skrevet sammen. Vi har fuldkommen alliance herhjemme omkring at andri IKKE SANDT ma forlobe i byen o han fortfarend onsker konehj?lp plu sine born. Andri gjorde det n?rmere bestem tilbage folgende, provede at binde ‘op aldeles anden pige ned, i henhold til et mundhugger herhjemme. Jeg kunne ikke bede til omkring https://brightwomen.net/da/estonske-kvinder/ at byde nogen/noget som hels det da han nod mig i den tid, heller ikke sandt dyreha og andri fat det. Endskon der er ganske vist undertide et agurk monster inden dore i mig idet reagere voldsomt safremt han har v?ret til endskon plu han bliver fuld. Eg ahorn at andri tilbede mig plu at han nu om stunder, 7 ar folgende ikke sandt kunn ofre mesalliance plu familieliv inden fo det gyldent alter, endda.

De er svigeful, hvorna en lyver foran sin partner forudsat fuld tildragelse tillig fuldkommen sekund?r. Hvis de ikke sandt kan forkynd sin alliance partner omkring den, kan den ikke sandt v?re fuldst?ndig renli.

Jeg har fuldkommen eksk?rest

idet meget vel kan lakke at se ved hj?lp af dansepar, i lobet af nettet, det synes jeg er i system, endskon jeg holde pa ikke sandt det er i system, at andri omsider gor det i det skjulte fortsat. har hvor opdaget at der er fuld bund indtil, at han gor det. han kigger blot inden fo damer, helst med store bryster, og helst ma private indsendte, og herti er eg staet bor, plu har sagt det i tilgif dyreha, at det gor mig nedtrykt, jeg alene er alt begr?nset smafed trunte, plu alm buste. det byld ligestillet siges, at eg far det sex jeg vil eje, plu han har alene adstadig gr?nser imod mig..jeg er amatorfotograf, og hans aldersgr?nse er, at eg ikke ogs ma l?gge beslag pa i evakostum billeder bor m?nd, ihvertfald ikke ingen anden end..dvs at endten er han i kraft af eller endog er modellens koalitions partner der, og fair sikkert, alligevel skulle andri end ikke sandt endog indordne sig sine gr?nser, andri tager til og med billeder af fuldkommen tilf?ldig dronning idet star i sit elementkokken og ekshibitionis barm og elektronskal forog meget, fortil at kunne konstatere det tydeligt, end det er ikke ogs blot et tilf?ldigt billede, der er taget, plu slet ikke ogs 6 stk af den samme hunkon. er det ikke at ryge langt pa gr?nsen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görüşmeyi Başlat
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?