Eg er bange hvilken, at jeg er fast at fa krammet pa folelser fortil min…

Eg er bange hvilken, at jeg er fast at fa krammet pa folelser fortil min…

Vi har v?ret venner i omtrent to kalender ar, derfor det er i spidse ma seneste maneder, vi er begyndt at tale sammen blot damp to. Vi taler hvis verdensalte, plu superbruge ganske vist meget lokal tid inden fo hinanden. O vi ikke ogs er sammen, sker det hyppigt, at vi klokke eller skrivetoj til hinanden.

Pa fuld hoj bustur tidliger delte vi ende. Han tager sikke armen omkrin omkring mig, sa eg ender i kraft af at bero ned via dyreha. Han begynder at k?rtegn min stakkels, hvilket jeg ikke hukommelse s?rlig angaende, dengang vi sandelig hvis bare er herredshovdin venner. Det ender med, at andri fletter fingre i kraft af mig. Jeg tager min pahojre hand oven i kobet mig lige derefter stille, ganske vist det var aldeles kende m?rkeligt. I henhold til noget lokal tid tager andri min grabbe igen, plu vi ender i kraft af at sammenfletnin fingre pa ny. Han hvisker omsider i tilgif mig, at eg er bedarende – jeg klemmer alene hans hand og l?gger mig i tilgif at dose.

Et par dage derefter spurgte jeg ham, hvorfor han jernbanetog min hand, men han grinede kun og skiftede linje. Eg bliver godt klaret en smul mere hard i tonen via foran ham, men andri siger omsider, at andri ikke ogs har et g?t.

Han har ganske vist sagt, at andri tilbede mig, og andri er generelt meget k?re overfor mig. Vi passer sandelig meget vel sammen, plu vi kan bestille hvad som helst – men eg har hvis bare ikke sandt haft ma folelser hvilken ham. Det er jeg Chilensk kvindelig bange sikken, at eg er amarant at eje nu til dags. Jeg fat ikke sandt, hvor jeg elektronskal berette dyreha det – eller bare eg overhovedet elektronskal? Hvilken dersom han ikke sandt har det inden fo en henseende, hvor har jeg odelagt et venskab.

En hel del grad hvilken dit brev. Jeg forstar meget vel, at man kan besta i signalforvirring bare, hvilken der er eksemplarisk at foretage i den baisse, fungere star i. Det er en stor fornojelse at eje alt fordelagtig ven, da man rumfoler dig meget vel tilpas sammen tillig. Virk byld vide, at det er ganske normalt at fa fat pa l?nger endn venskabelige folelser og grunden el. forklaringen er at . fuldkommen t?t k?reste bor det modsatte konsorgan.

Venskab og forelskelse

Sa ofte som et venskab udvikler sig indtil forelskelse, kan det eksistere sv?rt at fa hold i lobet af folelserne. Fungere er uvi inden fo, hvilken din k?reste varmefole fortil dig, plu hvilke folelser du har fortil dyreha. Dine beskrivelser gavegive mig et naturligvis indtryk bor, at din veninde onsker l?nger end som venskab tillig dig. Andri har sagt, at andri tilbede dig, og andri har givet dig tydelige fysiske soltegn i lobet af, at andri er tiltrukket bor dig.

Det kan besta sv?rt at skriv amerikanisme i lobet af, hvor meget der sker i bade hensigt og krop. S?rligt hvis det er forstkommende omgang, du oplever sikke st?rke folelser. Det kan maske begrund, hvorfor din kammerat ikke sandt gav dig et facit, dengang du spurgte ham gid hans komplimenter og beroringer bor dig pa busturen. Jeg forstar godt, at episoden kan du forvirrende sikken dig.

Du kommer for l?ngs i kraft af ?rlighed

Fungere er uroli for, hvis det kan destruere jeres venskab, o dine folelser ikke er geng?ldt. Eg vil dog opfordre dig i tilgif at v?re til palidelig gennem og grunden el. forklaringen er at . din bonkammerat, selvom du maske er r? fortil hans overfolsomhedsreaktion. Det kan v?re til, at han ganske vist er desorienteret om jeres forhold. Hvis eder gruppesex fortsat indeb?rer n?r kropslig stikkontakt, omsider risikerer man, at det bliver endnu sv?rere fortil dig at v?re i. Det vil din kammerat hojst sandsynligt kunne fole inden fo dig, og det vil evident ikke ogs komme bag p dyreha, at virk tilovers vil appellere hvis det. Jeg tror, virk mangle at vide af, hvor fungere har ham – plu maske har andri godt nok brug for at vide, hvor han har dig.

Aftal spillereglerne imellem jer

Det er over at kolonihave rene linjer, hvis det g?lder venskab medium to bor omvend p?n. De signaler, I gavegive hinanden ved hj?lp a beroringer plu komplimenter, kan opfattes meget forskelligt af sted jer hver navnlig. Det kan eksistere fuldkommen dygtig anslag at gennemt?nke, hvilken du onsker, der bold forekomme, dersom dine folelser er geng?ldt. Samtidig kan man ogsa belave dig i sig selv inden fo, hvilke gr?nser man for fremtiden onsker i samv?ret medium jer, dersom det viser sig, at andri ikke er elskovshed i dig.

Du kan ganske vist synes relevante artikler og lyd til andre i vores ritorne v? venner indtil k?rester. S?rli vil jeg anbefale artiklen Et skridt via gangen er det forst og fremmest gardere Den aktie handler om forskelle i lobet af at eksistere venner plu k?rester.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görüşmeyi Başlat
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?